2014. február 22., szombat

Új tanárok

02.17-02.20.
Mint már említettem, új tanárokat kaptunk.
Hétfőn-szerdán egy tanárnővel vagyunk, cô Trang-gal, míg kedden-csütörtökön Hiến úrral (kiderült, hogy Hiến úr Ágiék csoportját tanította az előző félévben).
Cô Trang-ról annyi derült ki, hogy 34 éves, van 1 fia és 1 lánya, 3 évet töltött kinn Indiában a nagykövetségen (ott tanított). Szigorúbb tanár, mint az előzőek, bár azt nem értem, hogy miért pont az utolsó 4 hónapban kell beerősíteni, mikor az előző tanárokkal is szépen haladtunk az anyaggal és a tankönyv mellett, még más témákat is vettünk. Na, mindegy, ezzel nem tudok mit csinálni.
Szerdán cô Trang óra végén kitalálta, hogy hétfőre mindenki készüljön fel egy témából, amiről tud beszélni kb. 10 percen keresztül.
Hiến úrral kapcsolatban. Róla nem sok mindent tudtunk meg, igaz angolul nem is igazán beszél, de még vietnamiul sem beszélt magáról. Vele az órák elég egyhangúnak ígérkeznek, mivel csak a példafeladatokat vesszük végig, illetve elolvassuk a szövegeket+új szavakat és a szavakkal kell mondatokat alkotnunk. Bár nála annyival jobb, hogy előre lehet készülni, mert a feladatokat otthon is meg tudjuk csinálni.

Szóval így nézett ki az első hét az új tanárokkal.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése