2013. október 14., hétfő

Sulikezdés (part 1)

10.14.
Végre történt előrelépés a sulival kapcsolatban. Ma be kellett menni mindenkinek, útlevéllel együtt 9 órára, ahol össznépi eligazítást kaptunk. Végül is csak annyi történt, hogy kaptuk leírást, hogy mikor lesz majd szünet, maximum 20 %-ot hiányozhatunk össz-vissz egész tanév alatt. Három szint van a csoportoknak, kezdő-középhaladó-haladó. Ma megírtuk a tesztet is, így szerdára ki fog derülni, ki melyik csoportba fog kerülni, az persze egy másik dolog, hogy a kínaiak és mongolok még mindig nem jöttek meg, de remélhetőleg hétvégéig ideérnek (mert már nagyon elegem van, hogy nincs normális net, hogy néhány naponta a kávézóba kell rohangálni, ahhoz, hogy a napi dolgainkat meg tudjuk egyáltalán nézni).
A tanítás a következőképpen fog zajlani: hétfőtől csütörtökig van csak suli, reggel 8-tól fél 12-ig, így a péntek-szombat-vasárnap szabad mindenkinek.
Az eligazító papíron még volt, hogy szervez majd a suli programokat is nekünk, de ez gondolom, majd csak közvetlen az adott program előtt fog kiderülni.
A társaságról annyit, hogy van 2 ember Észak-Koreából, 2 Németországból és 2 Japánból; azt hiszem 5 lengyel, 4-5 cseh, mi 3-an magyarok és vagy 20-22 orosz. A kínaiakat és a mongolokat még nem tudjuk, hányan jönnek.

Hát röviden ennyit a suliról. Talán szerdán már többet fogok tudni, hogy ki s mint hogyan. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése