2013. november 8., péntek

Ének (part 2)

11.09.
középen cô Thư
Ahogy az előző bejegyzés végén említettem, ma (szombat, 11.09.) ismét felléptünk az éneklésünkkel, most viszont a nyugdíjas tanárokon kívül voltak külföldi személyek is. Ott volt mindkét tanárnőnk, cô Thư hagyományos vietnami ruhában (áo dài), cô Nga pedig egy fekete szoknya-barna felső kombinációjában. Sajnos közülünk nem volt mindenki, így az osztályunkból csak Max, David, Hong, Việt és én voltunk, de a másik csoportból is csak 5-en voltak. Ennek ellenére itt is jó volt a hangulat. Természetesen most is mindenki az utolsó percben esett be és a 8 órás kezdésből lett 8,20-as. Mi voltunk a másodikak, mert előttünk volt egy lány, aki szerdán is énekelt. A fellépésünk után eldumáltunk egymás közt, én Honggal beszélgettem (észak-koreai lány), többségben vietnamiul, mert angolul csak nagyon keveset tud, de szerencsére ott volt a szótár és a wifi a segítségünkre. A srácokat természetesen megtalálták a vietnami csajok, így a három fiú: Max, David és Việt a lányokkal dumáltak vietnamiul kisebb-nagyobb sikerrel. Mindeközben már nagyban főzték a vendégeknek a svédasztalos ebédet, amiből mi is részesedhettünk. Volt minden: zöldséges rizs, húsos spagetti, krumpli, hidegtál, saláta, rákos tekercs meg édességként fekete babos „leves”, ami nagyon finom volt. Közben fényképészkedtünk is cô Nga-val, meg azokkal a vietnami fiatalokkal, akik rászálltak a fiúkra, egyébként nagyon aranyosak voltunk.
cô Nga
Délután meg jön hozzánk a koliba egy román srác, aki filmet szeretne forgatni, és szeretne velünk ismerkedni, azt mondjuk, nem tudom, hogy ez most szereplőválogatás lesz vagy sem. Majd kiderül.

Holnap reggel viszont orvosi vizsgálatra visznek minket 8-ra, azt se tudom, ott mi lesz, de azért elmegyek, mert a nagyfőnökkel összefutottunk a fordulóban és ő is mondta, hogy menjünk. Délutánra viszont meghívott Việt, hogy menjek velük Sotához, mert Sota nem a koliban, hanem lakásban lakik, és együtt fognak főzni. Kíváncsi leszek mi sül ki belőle.



David, Viet, cô Nga, Max

Hong, én, cô Nga és Viet




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése