2013. december 21., szombat

Össze-vissza

12.16.-12.18.
Max co Nga szemüvegében tanárt alakítva
A hét első fele gyorsan elment. Hétfőn sajnos viszont az időjárás katasztrofális volt: kb. 9 fok, szél és eső. A lehető legrosszabb, amit télen el lehet képzelni. Tanultunk cô Thư-vel, tovább mentünk az anyagban, meg tanultuk az éneket. Aránylag jó volt a hangulat, főleg a szünetekben, köszönhetően a németeknek. 
Con ma (szellem) és Evelina
Úgy volt, hogy délután találkozok cô Nga-val, hogy most már eljussunk a varrodába, így elmentem a megadott időre a tanárnőhöz, abban az egészen ’fantasztikus’ időjárásban; feleslegesen. Így maradt a másnap.
Evelina és David
Kedden voltunk összesen 3-an, úgy, hogy Tatiana is csak 10 óra fele esett be. Việt-tel voltunk, na meg cô Nga, így viszont az anyaggal nem haladtunk, hanem másról beszélgettünk, és aránylag jól ki tudtuk magunkat fejezni, meg értettük is, amit a tanárnő mondott vietnamiul nekünk. Közben az első szünetnél ’eltűnt’ a tanci, mivel valamilyen tanári összejövetel volt, fényképezgetés meg videofelvétel, mi meg ketten ott Việt-tel elvoltunk, mint a befőtt. Szerencsére az időjárás már sokkal jobb volt, sütött a nap és a heti előrejelzések szerint, marad is a hétre ez a jó idő. Délután végre eljutottunk a ruhapróbára, amin kellett egy kicsit igazítani, így holnapra már tutira kész lesz.
Bánh dá cá
Szerdán nem sok vizet zavartunk, haladtunk az anyaggal, délután pedig elmentem a tanárnővel a ruhámért. Végre valahára.


Hogy az étkezésről is írjak egy kicsit, ettem Bánh đà cá-t, a sajátos ízlésemmel, amiről készítettem végre képet, illetve a reggeliként elfogyasztott Bánh cuốn-ról is.
Bánh Cuon

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése